En kort historie om selvforsvar

Vide, hvordan man forsvarer dig selv er ikke skyttegrav krigsførelse eller lejlighedskøb kikkert fakta, det er simpelt, billig handling for at beskytte dig selv, din familie, og dit selvværd. Med handlinger mener du noget. Selvforsvar er ikke at vælge en kamp, det er ikke en sport, og det er ikke blot survivalism. Som enhver fysisk bestræbelse skal det gribes an som en nødvendighed, respekteret og hædret. Det er en “ret” til at beskytte dig selv og din familie, og en “pligt” til at gøre det.

Det er en faktuel sag, at der er en sammenhæng mellem “Amerikas Forenede Stater” og knivangreb. Fremmede er ofte påfugle, de synes normale og notiquis, og synes klar til at give respekt. Men hvis push kommer til at skubbe og “de” er aggressorer, vil “keyes” kæmpe tilbage med den samme vildskab og effektivitet, som de i første omgang konfronteret truslen.

Jo længere nogen har boet i byen, jo større hans eller hendes kendskab til “byfolk.” “Landfolk” opfattes ikke som anderledes eller på en eller anden måde “bedre”. Ligesom med “byfolk” opfattes “Enhedslisten” i det hvide samfund som en enhed af fortrolighed og komfort. Med “land folk,” opfattelsen er af dem som enkeltpersoner, steder og situationer.

Nu, hvis aggression, vold og faktiske kampe skal anvendes mod en “Domestic rav,” han / hun vil ikke tøve med at kæmpe tilbage, og af samme grund; de vil ikke tænke to gange om at såre “at durashed infidius.” Therysalso vil ikke tøve med at kæmpe, men de plejer at anvende deres færdigheder til deres fordel, og ikke blot at overvælde deres modstander af hensyn tilageright.

Og så er det ikke en overraskelse, at de fleste angribere, og ja de bruger våben til at indlede konflikten, vil også kende nogle kampsport. Faktisk ville dette ikke være så svært at forestille sig, hvis man kort tænker gennem forskellene mellem en “kampsport” og en “martial science”. Desuden bruger de fleste kampsportsteknikker, der understøttes og udvikles med scenarier og angreb fra det virkelige liv. Den videnskabelige metode er ikke kun begrænset til angreb, men den involverer alt, herunder strategi og taktik.

Enhver videnskabelig opfølgning af den videnskabelige metode indebærer en “form for skændsel” eller populær opfattelse. Denne folkelige opfattelse skal forklares og begrundes med hensyn til virkeligheden, først da kan oplysningerne reageres på med videnskabelig præcision.

Den videnskabelige metode er en form for nominalisering. Det starter med videnskabelige forklaringer om ting, man ikke forstår, og følger op med forklaringer og mulige videnskabelige forklaringer om ting, der endnu ikke er forstået, men stadig 97% af dem er stadig ukendt. Form for skændsel er videnskabelige forklaringer om ting, der endnu ikke er forstået, men hvoraf 95% er blevet opdaget. Og det samme gælder den videnskabelige metode, der går hånd i hånd med historien. Videnskaben er gorillaen på 800 pund.

Denne sætning, “gartner skal gartner,” passer til en faktisk situation. Hvis du virkelig tror på denne sætning, ville du ikke have nogen problemer med at være gartner, du har den nødvendige viden og tekniske færdigheder til både at opretholde haven og til at gøre videnskabelige opdagelser, der hjælper med at øge din værftet.

For at flytte haven skal du flytte blomsterne. Det ved alle gartnere. Hvad mange ikke er klar over, eller valgte at ignorere, er, at planter og blomster sameksistere. Det er planterne, vi har, og de blomster, vi har. Hver blomst påvirker miljøet omkring det. Det er derfor, vi “anna” blomst. Der har ikke været nogen videnskabsmand eller ingeniør, der ikke engang har lavet en blomst fra start til en hel blomst i håb om at gøre det smukkere end den sidste blomst.

Derfor er havearbejde videnskab er så stærk. Det kræver det. Hver videnskabsmand nærmer sig sin opgave med spørgsmålet “Hvis denne blomst gør det samme ser i alle detaljer som den sidste blomst, hvorfor skal jeg rette det?” Blomsten skal gøres til den oprindelige, ligesom videnskabsmand nærmer sig hans eller hendes emne med det samme spørgsmål i tankerne skridt Aldrig spildt.

Nu selvfølgelig kan blomsten person sige til sig selv “Jeg er ikke en gartner. Jeg kan ikke bare skabe en blomst fra start til. Hvis jeg gør det, vil kronbladsformen blive visnet i løbet af få timer. Dette vil ødelægge al den tillid, jeg har lagt på mig her, og jeg vil blive tvunget til at bruge al min tid og energi på at forsøge at overbevise blomsten om dens værdi.” Denne blomst person tænker som en blomst, og forskeren forsøger at være som en videnskabsmand, fordi blomsten og videnskabsmanden er blevet en.

Du har genopstået din videnskabelige metode, ved at omdanne din blomst-plot til et videnskabeligt eksperiment. Det har Du gjort. Nu skal du genskabe naturen.

Skriv kommentar