Her er nogle ideer til, hvordan du opretter historiske kostumer til dit spil eller show

For enhver social begivenhed, kostumer er afgørende – kostumeguiden.dk/tyroler. Hvad hvis du ikke vil have kostume på? Vil du have noget, der afspejler din sande personlighed? Dette er Halloween: At lade din personlighed skinne igennem og få dig til at føle dig speciel.

Kostume refererer til en unik stil ornamental kjole eller påklædning, der identificerer en person eller gruppe som repræsenterer et bestemt køn, race, erhverv eller alder. De kan også beskrives som den unikke mode for en bestemt person. Kostume er en visuel repræsentation af personen. Mange typer af kostumer er meget populære, og bruges af skuespillere, musikere og teater grupper rundt om i verden.

Klassiske kostumer er de ældste stilarter dressing, der har været brugt i århundreder. Disse kostumer omfatter normalt en kilt og grønne områder, samt støvler. Mange kulturelle kostumer er repræsentative for europæisk kultur. De omfatter kilts (en type bukser), kjoler, frakker eller jakker og langt hår. Disse tøj er ofte slidt under bryllupper og andre særlige lejligheder, såsom begravelser, parader, eller historiske reenactments. Nogle kjoler er mere formelle end andre, men der er nogle undtagelser.

Nogle kostumer er specifikke for historiske perioder eller tidspunkter. En middelalderlig kostume, for eksempel, kan betragtes som en af de mest berømte kostumer. Det kunne være regalier båret af adelsmænd, feer eller troldmænd samt riddere og livegne. Både mænd og kvinder var i stand til at bære fløjl, satin, eller ermine kostumer i renæssancen.

Før han begynder at arbejde, skal kostumedesigneren følge visse retningslinjer. Han skal først komme med en tema-passende idé. Det kan tage uger eller endda måneder at skabe kostumer, der er klar til brug på scenen. For at sikre, at kostumerne er perfekte, skal designeren arbejde tæt sammen med teatrets kunstneriske leder og de andre medlemmer på casting- og garderobeholdene.

Men kostumer båret af skuespillere og skuespillerinder på scenen skal være inspireret af tidligere begivenheder. Kronen på hovedet af konger eller dronninger var en måde at få dem til at se mere kongelige ud i fortiden. Kostumer som dem båret af troldmænd og hekse blev brugt igen til teaterforestillinger. De moderne kostumer er mere humoristiske og komiske. Hvis du ønsker at bringe de mytologiske eller historiske aspekter af disse historiske begivenheder, skal du vælge tøj, der er inspireret af dem.