Renter

Renter

Renten ændres fra år til år afhængigt af kontotypen. De kan være faste eller variable for hver kontotype. Fast rente: Dette er den rentesats, der ikke ændres, hvis du har et forudbestemt beløb. Disse satser er forudbestemt, så hvis din saldo ikke er betalt, vil renten stige. Du kan dog ikke ændre satsen eller stoppe stigningen. Det er forståeligt. Bankerne forbereder satserne for alle konti foran deres kunder, så det er en god ide at planlægge på forhånd.

Variabel rente eller rente

Variabel rente eller rente er, når renten ændres afhængigt af den rente, der er angivet på det tidspunkt, hvor kontoen blev åbnet. De bruges ofte til at reducere månedlige betalinger. De kan dog være dyre, hvis kunderne bruger kontoen til store mængder penge.

Sanktioner

Du kan blive straffet, hvis dine betalinger er forsinkede, eller hvis du ikke bruger kontoen. Selvom disse gebyrer kan variere fra bank til bank og kan være forskellige i beløb, kan de stadig tage en betydelig del af din fortjeneste. I visse tilfælde kan der opkræves yderligere gebyrer for sanktioner. En straf, der er almindelig, er fornyelsesgebyret. Du bliver typisk opkrævet et gebyr for at forny din konto. Dette er et engangsgebyr, der giver dig mulighed for at holde kontoen åben. Minimumssaldostraffen eller strafgebyret er et gebyr, der kan vurderes for at holde din kontos saldo under et bestemt beløb.

Nogle banker kan opkræve et gebyr, hvis en check er blevet “indløst”. Det kan være i din almindelige opsparing, kontrol eller deponeret og bogført på dine checkkonti. Det er muligt at undgå at betale dette gebyr ved at få checken indløst i samme måned, som du modtager din månedlige opgørelse.

Frynsegoder

Mange belønningsprogrammer lader kunderne optjene point, som kan bruges til at betale for rejser eller penge. De giver store fordele for kunder såvel som hyppige rejsende. Nogle banker har også en cash-back program. Dette er meget konkurrencedygtigt, og kunderne kunne se en betydelig stigning i deres afkast af midler.

Ulemper

Kunder, der har saldi på mere end $5.000, kan blive pålagt gebyrer. Der er et årligt gebyr, der kan være alt fra $ 50 til 100 dollars. Disse gebyrer vil blive vurderet på kontosaldoen.

Pengemarkedet regnskaber har lave renter, men er ikke FDIC forsikret. De kan også være underlagt et forsikringsgebyr på 0,1% til 1,01%. Du vil blive opkrævet dette gebyr, men det er ikke så meget som hvad du kan betale på en cd, eller låst på din penge konto. Det kan være alt fra 25 % til 3 %. For at sikre, at deres penge er sikre, accepterer finansfolkene transaktioner med lav risiko.

Opsparingskonti tilbyder højere renter. Disse konti har dog ikke en værdi, der er større end det beløb, der blev indsat. Så du kan beholde din rektor. Satser på pengemarkedet konti kan ændre sig hurtigt med markedet. Sørg for at kontrollere priserne med jævne mellemrum.

Online pengemarkedskonti kan tilbyde højere renter. Kunderne kan dog få adgang til deres penge hurtigere. Medmindre du specifikt anmoder om det, kan der ikke opnås adgang til cd’erne.

Skriv kommentar